Uw droomhuis in Italië is dichterbij dan u denkt.

Immobiliare Valtaro verkoopt niet alleen huizen maar realiseert dromen. Ook uw droom van een eigen huis in Italië kunt u met onze hulp waarmaken. Als erkend makelaarskantoor is Immobiliare Valtaro al meer dan 40 jaar een begrip in de driehoek Emilia, Ligurië en Toscane.

 

    

Deze streek: de Valtaro en Valceno ligt in de Toscaans-Ligurisch-Emiliaanse Apennijnen in de provincie Parma op een hoogte van zo’n 500/600 meter boven zeeniveau. Het klimaat is er plezierig van april tot oktober.

Vanuit Nederland en België is het gebied in 1 dag bereikbaar. Parma ligt op 50 minuten rijden, net als de Ligurische of Toscaanse zee. De dichtstbijzijnde luchthaven is Pisa (70 minuten rijden). De luchthavens van Genua, Milaan Linate en Bologna liggen op circa 90 minuten rijden.

Kenmerkend voor de streek zijn de middeleeuwse kastelen; de traditionele "Toscaans-Ligurisch-Emiliaanse" keuken; rivieren en watervallen om te zwemmen en vele natuurpaden die u met of zonder gekwalificeerde gids kunt verkennen. Verspreid in het landschap liggen de typische stenen boeren huizen die op dit moment tegen hele aantrekkelijke prijzen te koop staan.

Via Droomhuis Italië biedt Immobiliare Valtaro gratis Nederlandstalige ondersteuning en begeleiding, vanaf het allereerste verzoek om informatie tot en met het moment van overdracht bij de notaris. 

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.droomhuisitalie.nl/ en op:

https://www.immobiliarevaltaro.it/index.php?lang=ned

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel