Begeleiding bij emigratie naar Curaçao of Bonaire

Emigreren naar Curaçao of naar Bonaire?

Ongeacht of u permanent vertrekt als emigrant, voor enkele maanden als stagiare, als expat, ondernemer of als pensionado; Na Kaminda helpt u bij tal van zaken!

De ervaring leert dat informatie via internet of via derden niet alleen verwarrend maar vooral tegenstrijdig is; de stroom immigranten, expats en stagiaires naar de eilanden is groot op jaarbasis, het aantal misverstanden over procedures en de cultuur op zijn minst zo groot! Door een goede voorlichting en begeleiding ondervangen wij misverstanden, stress en onnodige kosten; voor zowel Curaçao als voor de BES-eilanden (oa Bonaire).

Bijzonder is dat Na Kaminda een brede range van diensten verleent in een modulair system; onze klanten nemen slechts die onderdelen af waaraan ze zelf de meeste behoefte hebben. Om een paar dingen te noemen: uw inboedelverscheping, de gehele toelatingsprocedure, een woning, de oprichting van uw eigen bedrijf, een auto bij aankomst of zelfs een mobiel tel.nr of een locale postbus vóór vertrek!

Omdat veel zaken met elkaar samenhangen en Na Kaminda het overzicht heeft over het gehele dossier kan zij processen op elkaar afstemmen en zonodig tijdig ingrijpen.

Eén van de dingen waar het vaak fout gaat is bijv een te vroege verscheping van de inboedel; als de papieren voor de toelatingsprocedure nog niet in orde zijn staat een container op de kade of in het douanedepot na aankomst veel geld te kosten terwijl de eigenaar er (nog) niet over kan beschikken. Hiervan krijgt hij of zij een forse rekening; bij een goede begeleiding en timing totaal onnodig!

Onze klanten hebben binnen een beveiligde omgeving online inzage in hun eigen dossier: zowel de klant als de betrokken instanties zijn elk moment exact op de hoogte van de status, de laatste details en acties, benodigde documenten etc.

En omdat Na Kaminda veel Nederlandse klanten heeft verleent Na Kaminda haar diensten niet alleen vanuit Curaçao maar tevens vanuit Nederland om klanten ook dicht bij huis op persoonlijke wijze te kunnen bedienen.

Neem vrijblijvend een kijkje op de website: www.nakaminda.net

Fundashon Na Kaminda

NL tel:          +31 (0)85 2011 411

CU tel:          +599 9 841 27 27

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel