Fiscaal advies

 

Als je een 2e woning koopt in Oostenrijk of wilt emigreren, krijg je te maken met het Oostenrijkse belastingrecht. Als enige Nederlandse fiscalist met beroepsbevoegdheid in Oostenrijk adviseer ik in beide landen, in je eigen taal…

Einkommensteuer, Immobilienertragsteuer, Umsatzsteuer, Körperschaftsteuer, Grunderwerbsteuer en Gebühren… Duizelt het je al?

Als je van plan bent onroerend goed in Oostenrijk aan te kopen, te verkopen of als je het al verhuurt, dan heb je er altijd mee te maken. Bij Rohen Steuerberatung kun je terecht voor fiscaal advies over de Oostenrijkse belastingheffing. En dan gewoon in je eigen taal.

Heb je een onderneming in Oostenrijk? Werk je er, woon je er of heb je emigratieplannen? Ook dan heb je te maken met talloze belastingregels. Met mijn kennis van het belastingrecht van beide landen kan ik de fiscale verschillen tussen Oostenrijk en Nederland goed signaleren en je fiscale situatie waar mogelijk optimaliseren.

Ik houd kantoor in de omgeving van Innsbruck, maar werk samen met verschillende lokale Oostenrijkse boekhouders en accountants, notarissen en advocaten. Op deze wijze kan ik jou ook van dienst zijn buiten mijn eigen regio. Is het voor jou prettiger elkaar in Nederland te ontmoeten? Ook dat is mogelijk. Ik verblijf er nog regelmatig.

Wil je weten of ik wat voor je kan betekenen?

Bezoek dan mijn website of stuur een mailtje naar nancy@rohen-steuerberatung.com  

Bellen kan ook (+31 6 22 84 04 97). Ik ontmoet je graag.

www.rohen-steuerberatung.com

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel