04-09-2013 Intensieve controle van eigenaren van Spaans o/g

De Spaanse Belastingdienst is onlangs gestart met een intensieve controle van buitenlandse eigenaren van Spaans onroerend goed. Gecontroleerd wordt of er de afgelopen jaren inkomstenbelasting (IRPF) is betaald over de vakantiewoning. Bij deze controle wordt ook gebruik gemaakt van informatie van de energiemaatschappijen (water en elektriciteit).

Indien vastgesteld wordt dat er geen inkomstenbelasting is betaald, volgt een navordering en worden forse boetes opgelegd die kunnen oplopen tot 150%.

SU CASA zorgt ervoor dat uw belastingen conform de Spaanse fiscale regelgeving worden betaald en aanzienlijke boetes achterwege blijven.

Een ander punt van zorg is de Spaanse successiebelasting. Indien u of uw partner komt te overlijden en Spaans onroerend goed nalaat, moet u erop rekenen dat uw nalatenschap zal worden belast met hoge Spaanse successierechten. Als u er op tijd voor wilt zorgen dat u of uw partner straks geen (of slechts weinig) Spaanse successiebelasting hoeft te betalen, adviseren wij u vrijblijvend contact op te nemen met SU CASA, die de expertise in huis heeft om te voorkomen dat u tienduizenden euro's successiebelasting betaalt.

Bron: 

Su Casa

Pastoor Hoekx-singel 88

5246 PN  Rosmalen / Holanda
T.  0031 73 5210300
M. 0031 653 309495
W. www.su-casa.nl

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel