Makelaar aan de Zilverkust

Immo Portugal, uw partner voor een tweede verblijf in Portugal.

Portugal heeft alles waar toeristen naar op zoek zijn: natuur, cultuur, rust,... en bovendien zijn de Portugezen heel gastvrij. Voor gepensioneerden speelt ook mee dat ze er onder bepaalde voorwaarden hun pensioen zo goed als belastingvrij kunnen opnemen. Meer dan één reden dus om voor een tweede verblijf in Portugal te kiezen.

Eens die beslissing genomen, is het aangeraden om je deskundig te laten begeleiden. Met Immo Portugal hoef je je alvast geen zorgen te maken. “Als Belgische makelaar hebben we al 13 jaar ervaring aan de Zilverkust, een regio die in opmars is en een ideale mix biedt tussen natuur, cultuur en dagdagelijks leven. Wij treden daar ook als promotor op”, zegt An-Sofie De Vos, zaakvoerster Immo Portugal.

“Wij begeleiden de klant zowel in België als in Portugal in onze eigen landstaal. Tot op vandaag heeft Immo Portugal reeds 600 Belgen succesvol begeleid voor de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wij bieden ook contacten voor de klant voor o.a. verhuur, property management, luchthavenvervoer, verkrijgen van een lening in een Portugese bank, fiscale en legale zaken, meubilering, aanleggen van een tuin…De klanten worden dus begeleid van A tot Z.”

Dat Immo Portugal resoluut kiest voor nieuwbouw, heeft zijn redenen. “Nieuwbouwvoorschriften zijn de laatste jaren heel streng geworden in Portugal. Alles wat nieuwbouw betreft moet aan strenge energienormen en dergelijke voldoen. Oudere woningen zijn vaak minder kwalitatief en bij aankoop en renovatie van zo'n pand zijn er heel grote investeringen nodig om de woning naar hedendaagse normen te krijgen.”

Nieuwbouwappartementen aan de Zilverkust zijn er reeds vanaf 169.000 euro (condominium met rooftop en zeezicht) en design nieuwbouwvilla's vanaf 225.000 euro (inclusief BTW, grond, villa en zwembad inbegrepen).

Info: www.immoportugal.com, tel. 0496 30 94 89 of 03 283 70 70.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel