Hoogwaardig Vastgoed in Midden Italië

HOOGWAARDIG VASTGOED IN MIDDEN-ITALIE

SpecialUmbria (SU) is een bureau dat zich sinds 2008 specialiseert in op maat gesneden dienstverlening rond kwalitatief hoogwaardig vastgoed in Midden-Italie (Umbrië – Toscane – Le Marche).

Het is ons doel om onze klanten, die van over de hele wereld komen, te begeleiden bij al hun specifieke wensen die betrekking hebben op onroerend goed (woonhuizen, villa’s, boerderijen en appartementen) in het hogere marktsegment. Onze activiteiten betreffen de volgende gebieden:

■ Bemiddeling aan- en verkoop onroerend goed (Sales)

SU biedt een geselecteerd aanbod van hoogwaardig vastgoed op de mooiste locaties in Umbrie/Toscane, varierend van bouwgrond/nieuwbouw tot restauratieprojecten en ‘ready to move in’ woningen.

■ Begeleiding bouwactiviteiten en inrichting woning/tuin (Project Management / Interior Consulting)

SU draagt in alle projecten die zij begeleidt zorg voor een goed plan, originele ontwerpen, duidelijke offertes met vaste prijzen van alle betrokken betrouwbare partijen en altijd frequente communicatie waarbij SU erop toeziet dat afspraken en tijdlijnen voortdurend worden gerespecteerd. In 2017 rondt SU haar 30e project af.

■  Exclusieve verhuur (Exclusive Rentals)

De beste, top gelegen prive-villa’s en -appartementen in midden-Italie voor een zorgeloze, luxe (vakantie)verblijf gedurende welke periode dan ook in het jaar. SU biedt circa 50 van deze locaties.

■ Beheer- en verhuurdiensten (Property Management / Rentals Services)

SU kan gedurende het hele jaar uw woning in Umbrie/Toscane beheren op alle aspecten, van financien tot aansturing van onderhoudspersoneel.

SpecialUmbria staat niet alleen voor kwaliteit in alles wat zij onderneemt, maar vooral voor betrouwbaarheid, kennis, stijl en gemak. Meer over ons en onze activiteiten treft u op

www.specialumbria.com

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel