Dolomieten

Nieuw gebied:

300 dagen zon per jaar! Waar is dat te vinden? In het nieuwe gebied dat ItaliaCasa aan haar portfolio heeft toegevoegd: Alto Adige, wellicht beter bekend als Südtirol. Sinds begin van dit jaar is ItaliaCasa actief in dit prachtige deel van Italie waar De Dolomieten overheersen en waar zowel ’s winters als ’s zomers veel te genieten en te beleven valt. Het vinden van goed onroerend goed is hier niet eenvoudig omdat er weinig nieuws ontwikkeld is in de afgelopen decennia en huizen en appartementen in Italiaanse families blijven of onderhands verkocht worden, vooral in de gewilde wintersportplaatsen zoals Selva (Sella Ronda), Carezza, Corvara (Alta Badia) en Cortina d’Ampezzo.

Met de toevoeging aan het ItaliaCasa team van Barry van Eldijk, al vele jaren woonachtig en werkzaam als architect in Bolzano (Bozen), komt hier verandering in. Hij heeft via zijn netwerk interessante objecten kunnen verwerven die nu op de Nederlandse en Belgische markt aangeboden kunnen worden. Wintersport of zomervakantie in dit deel van Italie betekent overigens ook culinair genieten. De regionale keuken is een interessante mix van Oostenrijks en Italiaans. Meer weten? Neemt u eens een kijkje op de website:

www.italiacasa.nl of bel met +31 71 3649732.

 

  • ItaliaCasa
    ItaliaCasa

    Met slechts één specialisatie is ItaliaCasa sinds 2004 de toonaangevende Italiaanse makelaar voor de Nederlandstalige en internationale markt.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel