De Binnen Buitenland Makelaar

Dé Binnenland Buitenland Makelaar

Zowel in Nederland als in vele andere landen, verkoop en/of aankoop alles in één hand.

DBBM is in Nederland aangesloten bij de branchevereniging “VBO Makelaar”. Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs.

U wilt een huis kopen in bijvoorbeeld Spanje, Portugal, Frankrijk, België of Duitsland maar u komt alleen sites tegen die u een huis willen verkopen. Betrouwbare informatie over het onderhandelen, de benodigde vergunningen en financiering is nauwelijks voor handen. Voor ons geldt een ander uitgangspunt bij de aan- en verkoop van een (tweede) huis in het buitenland. Wij zien het als onze taak er voor te zorgen, dat de aankoop van een woning in het buitenland voor u een plezierige ervaring betekent, van de zoektocht tot het genieten ervan.

Een woning in het buitenland moet van de zoektocht, via de aankoop tot aan het genieten ervan, plezierig zijn. De waardebepaling, begeleiding bij het onderhandelen, de financiën plannen en een goed juridisch advies zijn zeer belangrijke onderdelen om verantwoord een huis in Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland of België te kopen. Buiten Europa geldt dit evenzeer.

Als u onbekend bent met de lokale regelgeving, het taalgebruik en wettelijke richtlijnen kan uw droom zomaar in duigen vallen. Schakel daarom deskundige begeleiding in, dat hoeft u niet eens altijd geld te kosten, het kan zelfs geld opleveren! Hoe? Dat leggen we graag aan u uit.

www.dbbm.nl

De Binnenland Buitenland Makelaar

Nooit Gedacht 14,  1398 ED Muiden

E.   info@dbbm.nl

W.  www.dbbm.nl

T.   0294-262705  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel