Mondi

 

 

Het Mondi lidmaatschap is onmisbaar voor (toekomstige) eigenaren van een woning of beleggingsobject in het buitenland, maar ook voor aspirant-kopers van een recreatiewoning in Nederland. Of leden van Mondi zich nu in de oriëntatiefase bevinden, al een woning hebben aangekocht of deze weer willen gaan verkopen. Met het Mondi lidmaatschap en aanvullende diensten, wordt al snel voor (tien)duizenden euro's bespaard en kan eventuele narigheid met soms desastreuze gevolgen voorkomen worden. 

Mensen die zonder zorgen vastgoed willen (ver)kopen, hebben veel vragen en willen weten welke juridische, fiscale, financiële en praktische consequenties hun beslissing heeft. Mondi adviseert haar leden in collectief verband en desgewenst kan gebruik worden gemaakt van persoonlijk advies en begeleiding. Vanuit praktische ervaringen en preventief oogpunt biedt Mondi aanvullende diensten aan. Mondi is onpartijdig, onafhankelijk, objectief en handelt uitsluitend uit het belang van haar leden.

Intelligente Mondi AdviesScan

Mondi biedt de efficiëntste en meest veilige zoekmethode naar uw (tweede) huis of vastgoedbeleggingsobject aan om tot een weloverwogen aankoopbeslissing te komen met aandacht voor alle praktische, juridische, fiscale en financiële aspecten.

In dit traject is voor u duidelijk wat er allemaal bij komt kijken en juist de jarenlange ervaring (sinds 2001) en het feit dat we als geen ander weten wat er speelt is voor u van grote toegevoegde waarde, waarmee u uiteindelijk niet alleen succesvol kunt kopen, maar ook tot tienduizenden euro’s kunt besparen door tips en (collectieve) afspraken die Mondi namens haar leden met deskundigen maakt.

 

 

Contactgegevens

Mondi, de belangenorganisatie
Vliestroom 17

5032 ZC Tilburg

Nederland

T: +31 (0)13 578 41 00

E: guidelines@mondi.nl

www.mondi.nl ♦ www.mondi.be

BTW-nummer NL8099.17.294.B01

♦ KvK.-nummer 180 63 680

Social Media

https://www.facebook.com/Mondibelangen

https://twitter.com/RedactieMondi

         

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel