Immo Portugal, specialist aan de Portugese Zilverkust

IMMO PORTUGALTM, actief aan de Portugese Zilverkust

Als een van de eerste Belgische makelaars in deze regio is IMMO PORTUGALTM actief in het meest gewilde deel van de Zilverkust: de regio tussen de lagune van Óbidos en de stranden ten noorden van Nazaré.

IMMO PORTUGALTM kiest enkel projecten op toplocaties, niet verder dan 15 minuten van de kust of een grote stad aan de Zilverkust. Dit garandeert een goed rendement van uw investering bij een latere doorverkoop en tevens een meerwaarde voor de verhuurbaarheid.


Hier vind je een unieke mix van natuur, cultuur en een heerlijke relaxte levensstijl waar de authenticiteit van de Portugezen keer op keer je hart zal veroveren.

IMMO PORTUGALTM  heeft medewerkers in dienst die geboren en getogen zijn in Portugal, waardoor we de lokale cultuur echt kunnen begrijpen en investeringsmogelijkheden voor onze huizenkopers veilig kunnen stellen via ons uitgebreide netwerk ter plaatse.

Met ons lokale Portugese team en Belgische collega's in Antwerpen stellen we onze diepgaande en zeer ervaren marktkennis ten dienste van onze klanten.

IMMO PORTUGALTM, gespecialiseerd in markten zoals België en Nederland, is een toonaangevend makelaarskantoor voor de aankoop van nieuwbouwvilla's en -appartementen aan de Zilverkust van Portugal.

De aankoop van een tweede huis in Portugal is vaak een flinke investering. Voor de meeste mensen is het een "once in a lifetime"-evenement, dus het is essentieel dat u deze investering doet met de juiste partner.

    


Al meer dan 15 jaar is IMMO PORTUGALTM de referentie voor nieuwbouwprojecten aan de Zilverkust van Portugal.

Als onderdeel van de grootste vastgoedgroep aan de Zilverkust, de Leisure Launch Group, regelt het meertalige team van Immo Portugal alles in eigen beheer. Wij begeleiden u in alle fasen van het kopen en bouwen van uw woning in Portugal. Van het eerste gesprek met een van onze verkoopadviseurs tot de rondleiding ter plaatse, de materiaalkeuze, de dienst na verkoop, enz.

Al uw behoeften worden onder één dak behandeld.


Als u dit symbool op een te koop staande woning ziet, u zult weten dat het is geselecteerd voor onze exclusieve SIMPLE LIFE HOME BUYER-services.


De SIMPLE LIFE HOME BUYER-service is exclusief voor de Leisure Launch Group, een full-service groep van bedrijven, elk gespecialiseerd in de 7 stappen om veilig een huis in Portugal te kopen.

Wanneer u een eigendom van SIMPLE LIFE HOME BUYER koopt bij IMMO PORTUGALTM, profiteert u automatisch van de ondersteuning van een groep vastgoedspecialisten. En uw eigen projectmanager zal u bij elke stap begeleiden. Alle ondersteuning die je nodig hebt om over te stappen naar een eenvoudig leven aan de Zilverkust van Portugal!

HEAD OFFICE

Leisure Launch Group

Largo 28 Maio Lote 2H R/C

P-2460-682 São Martinho do Porto

Immo Portugal

Tim Demeijer

Salomé Medalho (Marketing Department)

Phone: +351 262 980 576

Kribbestraat 4 bus 1 - 2000 Antwerpen (Eilandje)

B- 2000 Antwerpen

+32.(0)3/283.70.70

info@immoportugal.be

www.immoportugal.be

https://www.leisurelaunch.com/  

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel