AVG en Privacy verklaring

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) + Privacy Beleid uitgeverij Guide Lines

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Europese wet General Data Protection Regulation van kracht geworden. In Nederland bekend als de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Met deze nieuwe regels bepaalt u wat er met uw gegevens gebeurt. Wat zijn uw rechten en wat zijn onze plichten ?

Dit betekent dat wij onze klanten,  adverteerders, leden, relaties, abonnees en lezers moeten informeren over ons privacy beleid.

Met andere woorden. Hoe worden uw  persoonsgegevens bij uitgeverij Guide Lines  opgeslagen, verwerkt en gebruikt ?

Dit document helpt u te begrijpen hoe wij uw persoonlijke informatie opslaan, verwerken en gebruiken.

In dit privacy document  leggen wij uit  welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, met welk doel wij dit doen en wat uw rechten zijn. Na de verwerking van uw persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen die door de wet zijn gesteld.

Welke gegevens verzamelen wij ?

Als er bij ons aanvragen/bestellingen (per telefoon, mail, persoonlijk of via onze webshop) binnenkomen  slaan wij persoonlijke informatie zoals naam, adresgegevens, e-mailadres en eventueel telefoonnummer en bedrijfsinformatie op in een databestand. Aangevuld met land van voorkeur op basis van uw bestelling en/of bedrijfsactiviteit.

■ We streven hierbij naar de hoogst mogelijke zorgvuldigheid.  Echter, waar gewerkt wordt kunnen er fouten worden gemaakt, zeker als klein bedrijf. We hebben als uitgeverij Guide Lines altijd de intentie om de gegevens van de klant te waarborgen, te herstellen of te verwijderen.

Doel van het opslaan van gegevens

■ Doel van het opslaan van de gegevens:  onze klanten/relaties en lezers te informeren en op de hoogte te houden over onze handboeken, herziene uitgaven, dossiers, beurzen, juridische en fiscale updates via onze landen-nieuwsbrieven en u te informeren over specifieke landen-informatie die voor u van belang of interessant kan zijn. Bedrijven benaderen wij sporadisch met informatie over deelname aan onze handboeken en vastgoedpromotiepakketten.

Hoe communiceren wij met u ?

Wij communiceren zoveel mogelijk per e-mail/landen-nieuwsbrief via het e-mail adres, dat u bij aan ons heeft doorgegeven.

Met deze informatieve dienstverlening via boeken, nieuwsbrieven, dossiers, website proberen wij onze klant zo goed mogelijk en onafhankelijk te informeren over emigreren en de aankoop en het bezit van een huis (in het buitenland) in de ruimste zin van het woord.

Wat doet Uitgeverij Guide Lines met deze informatie?

Wij gebruiken uw persoonlijke informatie zoals uw email adres voor het

versturen van juridische en fiscale updates, beursagenda’s nieuwe publicaties, aanbiedingen en ander nieuws via onze landen-nieuwsbrieven teneinde u zo goed mogelijk en op een onafhankelijke wijze op de hoogte te houden van de situatie in het land van uw voorkeur.

Nieuwsbrieven

De meeste lezers, leden, relaties  en abonnees hebben al in een eerder stadium (actief) te kennen gegeven onze landen-nieuwsbrieven te willen ontvangen. Mocht u van mening zijn, dat u onze nieuwsbrieven ten onrechte en tegen uw wil ontvangt, dan had u zich al eerder kunnen uitschrijven, maar ook nu en in de toekomst kunt u zich ten alle tijden bij ons uitschrijven. Wij zullen dit respecteren. Wij streven ernaar om onze (landen)nieuwsbrieven alleen te verzenden aan geïnteresseerden, die onze (landen) nieuwsbrieven op prijsstellen.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard ?

■ Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk. Zolang u geïnteresseerd bent in informatie over emigreren, wonen en werken in het buitenland, een huis in het buitenland blijft u bij ons in het systeem staan. Als u hierin geen interesse meer heeft dan kunt u zich ten alle tijden uitschrijven. Fiscaal hebben wij de verplichting uw gegevens 7 jaar in onze administratie te bewaren.

■ U kunt op elk gewenst moment aangeven dat u toekomstige informatie, updates, beursagenda’s, nieuwsbrieven en aanbiedingen van uitgeverij Guide Lines niet meer wenst te ontvangen. Gebruik hiervoor de uitschrijvinglink die onder elke nieuwsbrief staat of mail uitgeverij Guide Lines.

■ U heeft het recht om op elk gewenst moment de gegevens die wij van u hebben opgeslagen in te zien, te veranderen of te verwijderen. Mail: guidelines@planet.nl

Beveiliging en bescherming van uw gegevens

■ Uitgeverij Guide Lines volgt de algemeen aanvaarde bedrijfsstandaard voor het

beschermen van uw persoonlijke informatie.  Uw naam, adres, e-mail, telefoonnummer en land van voorkeur worden door ons vertrouwelijk behandeld. Ten alle tijden heeft u het recht om deze gegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen.

■ Wij doen er alles aan om uw gegevens te beveiligen, maar in deze tijd is een absolute beveiliging helaas niet te garanderen. Geen enkele methode van overdracht van informatie over internet of methode van elektronische opslag van informatie is tegenwoordig 100% veilig.

■ Uitgeverij Guide Lines streeft ernaar om alle commercieel acceptabele beschikbare middelen te implementeren en te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beveiligen.

■ Uitgeverij Guide Lines conformeert zich aan de bedrijfsbeveiligingsstandaard om gebruiksinformatie tegen virusaanvallen en pogingen gegevens/het systeem te hacken te beveiligen. Wij gebruiken de laatste productversies van Microsoft en andere bedrijven om te bewerkstelligen dat onze systemen aan de bedrijfsbeveiligingsstandaard voldoen. Onze operationele systemen en software zijn altijd up to date en voorzien van de laatste beveiligingsprogramma’s en updates.

■ Guide Lines gebruikt Firewalls om data te beschermen. Wij gebruiken de laatste Virus software om onze data te beschermen.

■ Teneinde onze nieuwsbrieven te versturen maken wij gebruik van de diensten van Mail Expert. Hierin  zijn alleen uw naam, e-mail en land van voorkeur opgeslagen in een beschermde omgeving, die alleen via een persoonlijke inlogcode door uitgeverij Guide Lines te raadplegen is.

Delen van uw gegevens:

■ Uw persoonlijke gegevens worden door Uitgeverij Guide Lines  nimmer uitgeleend, verhuurd of verkocht aan derden, noch op een andere manier openbaar gemaakt, zonder toestemming vooraf.

■ Gebruikt u een kortingscode om in onze webshop een boek met korting te bestellen, dan worden uw NAW gegevens gedeeld met het bedrijf/organisatie die aan u de betreffende  kortingscode beschikbaar heeft gesteld. Wilt u dit niet dan verzoeken wij u de kortingscode niet te gebruiken.

■ Uitgeverij Guide Lines zet testimonials en referenties, bedrijfsprofielen van klanten op haar website. Deze worden echter pas geplaatst na voorafgaande toestemming van het bedrijf of de persoon.

■ Maakt u gebruik van onze info-service-dienstverlening of stelt u ons op een andere manier specifieke vragen  (telefonisch, per e-mail, persoonlijk, of via onze website) dan worden uw vragen/wensen en NAW voorgelegd aan één van onze partner-specialisten, teneinde u zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Echter nooit zonder uw toestemming.

■ Uitgeverij Guide Lines maakt uw persoonlijke informatie verder alleen openbaar als de wet dit voorschrijft of als openbaarmaking noodzakelijk is om de rechten van Uitgeverij Guide Lines  te beschermen, in het geval van een juridische procedure of gerechtelijk bevel.

Nog vragen of opmerkingen ?

■ Uitgeverij Guide Lines houdt zich het recht voor om op ieder moment haar Privacy-beleid aan te passen. Wanneer wij het Privacy beleid wijzigen zullen wij u hiervan op de hoogte stellen per e-mail/nieuwsbrief/website.

Wanneer u naar aanleiding van dit privacy-document nog vragen heeft kunt u zich wenden tot onze uitgeverij.

Ook als uw klachten heeft over uw gegevensverwerking door onze uitgeverij dan horen we het graag van u en proberen we samen een oplossing te vinden.

Uitgeverij Guide Lines

Cortenbacherdreef 27

6367 GG Voerendaal

Nederland

T. 045-5754218

E. guidelines@planet.nl

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel