Blue Coast

   

De Blue coast begint in Sesimbra en loopt tot de baai van Setubal die uitgeroepen is tot één van de mooiste ter wereld http://world-bays.com/bays/ . Vanuit Setubal kan u de boot nemen tot het schiereiland Troia en dan hebt u ongerepte Atlantische kust tot in Sines. De Blue coast ligt 40 km onder de hoofdstad Lissabon en 20km onder Montijo, de regio is dus zeer toegankelijk en dit zal met dit nieuws er alleen maar beter op worden.

Door de beschutting van de prachtige Serra Arrabida en natuurlijk de zuidelijke ligging tov Lissabon heerst hier tevens een waar microklimaat.

    

 

Door deze beslissing zullen meer 2e verblijvers de Blue coast ontdekken en deze kust zien als een mooi alternatief van de Algarve.

Blue Coast beter bereikbaar

Geweldig nieuws! Met de transformatie van de militaire luchthaven naar een civiele luchthaven in Montijo zal je op minder dan een half uurtje landen en opstijgen van uw nieuwe of tweede huis! En met de nieuwe speedbootconnectie over de Taag ben je op 10 minuten van Lissabon! De huidige luchthaven van Lissabon nadert haar maximumcapaciteit van 25 miljoen passagiers per jaar en met het elk jaar toenemende toerisme zal dit niveau worden bereikt in de zomer van 2018 zeker omdat TAP, Ryanair en EasyJet van plan zijn om het aantal routes van en naar Lissabon te verhogen.

Alle Lowcost vluchten zullen landen op Montijo wat de populariteit van de streek ten zuiden van Lissabon ten goede zal komen, meer bepaald de Blue coast wordt namelijk op deze manier wel heel bereikbaar, op minder dan een half uurtje rijden en zonder tolwegen!

Wilt u meer weten over investeren en/of aankoop van vastgoed aan de Blue Coast ? Invest in Lisbon is thuis in deze regio

INVEST IN LISBON

DAVID QUASTEN, UNIPESSOAL LDA

Avenida da Liberdade 6 

2950-201 Palmela

Portugal

T.  (+351) 912 963 961

E. info@investinlisbon.com

België:

Korte Riddersstraat 27

Antwerpen Belgium

2000 Antwerpen

Phone: (+0032) 478 334 330

Real estate licence Belgium BIV 503897

David Quasten

BIV 503897

AMI 11308

W. www.investinlisbon.com

E.  info@investinlisbon.com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel