Vastgoedontwikkelingen in en rond Saint Tropez

Med-Estates : Uw erkende makelaar voor vastgoed in de regio van SAINT TROPEZ.

PROFESSIONEEL  TOEGEWIJD  MEERTALIG

Als erkend makelaar sinds 2001, biedt Med-Estates U een professioneel team, dat perfect Saint Tropez en omgeving kent;

Med-Estates staat U bij met advies bij het verwerven van vastgoed in deze streek, en helpt U ook verder met een aanbod aan lokale diensten, wanneer U eindelijk eigenaar bent van de villa van uw dromen,...

Sinds jaar en dag is Med-Estates gefocust op een internationaal cliënteel, een ware troef voor de eigenaars die hun pand willen verkopen. Ook voor kopende partijen, die professionele begeleiding zoeken bij deze belangrijke investering onder de Zuiderse zon, zijn we de ideale partner.

Med-Estates is vooral actief in de regio in en rond Saint Tropez: het mythische dorp Saint Tropez, Ramatuelle met zijn witte zandstranden, Gassin met de prachtige zeezichten, de familiale stranden in La Croix Valmer, de pittoreske dorpen van Grimaud, La Garde Freinet, en Plan de la Tour; en ook de populaire badplaats van Sainte Maxime …. We helpen U hier graag uw ideale tweede woning of vakantieverblijf te vinden!

U vindt onze selectie vastgoed op de website www.med-estates.com : van luxe villa’s tot traditionele dorpswoningen; van contemporaine droomhuizen tot Provençaalse Bastides,….

Op de website van www.med-estates.com vindt U ook regelmatig nuttige informatie en trend-observaties, die wel eens interessant voor u kan zijn, als investeerder of als verkoper:

Zo merken we dat – sinds een jaartje of zo- steeds meer Belgen en Nederlanders een vakantiewoning in Frankrijk verwerven.

De langdurige prijsdalingen op de Franse woningmarkt zijn eindelijk voorbij.  Sinds 2011 kampte de Franse vastgoedmarkt met dalende prijzen. In 2015 begon de verkoop opnieuw aan te trekken en sedert 2016 zijn de prijsdalingen verleden tijd. Wij, als vastgoedmakelaar, spreken van het ‘Macron-effect’. Door de beleidsmaatregelen van François Hollande durfden buitenlanders niet investeren in Frans vastgoed. Met de nieuwe president ebt die vrees weg en er is opnieuw buitenlandse interesse. In sommige regio’s leidt dat wel reeds tot prijsstijgingen.

Toch denken we dat het nog steeds een goed moment is om er een tweede woning te kopen. Alsmaar meer met de bedoeling om er meerdere maanden per jaar te verblijven: de afstanden zijn overbrugbaar, de taal en gewoontes begrijpelijk, en het flexibelere werkregime (‘werken van thuis’) werken dit zeker in de hand! Werk èn leven zijn altijd aangenamer onder een stralende zon en azuurblauwe hemel,..

Wenst U meer specifieke informatie over de voorgestelde panden -te koop - of te huur? Wenst u deze villa’s te bezoeken? Zoekt u juridisch, fiscaal en administratief advies hierbij? Dan raden wij U aan ons zo snel mogelijk te contacteren.

Wij staan tot Uw dienst.

MED-ESTATES

T.  +32 476 05 81 45  (of  +33 6 75 12 64 88   of  +32 2 644 47 90)

E.  info@med-estates.com

W. www.med-estates.com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel