Algarve na corona

TIJD OM UW GELD TE INVESTEREN EN TE VERZEKEREN
TIJD OM IN DE ALGARVE TE KOPEN
TIJD OM ONS DE DEUR NAAR UW DROMEN TE LATEN OPENEN

 

Vooral de Algarve is zeer geliefd bij toeristen en bewoners vanwege de prachtige stranden, geweldige golfbanen en natuurlijk de zonnige dagen. De Algarve met het hele jaar door een zeer mild klimaat staat ook bekend om de zeer lage criminaliteitstarieven en algemene veiligheid. Daarnaast is Portugal een van de weinige landen die het Corona-virus het beste binnen zeer acceptabele grenzen heeft kunnen houden.
 

Veel hotels hebben hun deuren alweer voor toeristen heropend en in feite zal naar verwachting 75% van de hotels in de regio in juni hun deuren openen. Veel restaurants openden hun deuren al op 18 mei, met een capaciteit van 50%, en de stranden zullen vanaf begin juni ook open zijn voor het grote publiek.

Het kopen van een woning in het buitenland kan stressvol en gecompliceerd zijn, maar het ABACOZ meertalige team kan u verzekeren dat ABACOZ het verschil maakt. Wij zullen altijd ons uiterste best te doen om uw droomwoning te vinden en het belangrijkste u professioneel door het hele proces te begeleiden. Het enige wat we willen dat u doet, is ontspannen en dan genieten van uw nieuwe woning.

Tijdens de lock down hebben we ook niet stilgezeten, we hebben in verschillende zaken geïnvesteerd om onze eigendommen nog beter te promoten. Vanaf juni is er een nieuwe moderne website met virtuele 360 rondleidingen.
 

HET ABACOZ TEAM IS ER ALTIJD VOOR JE!

https://www.abacoz-properties.com/nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel