Verhuren via HomeAway

HomeAway.nl - de beste manier om uw vakantiewoning te verhuren.

HomeAway.nl is voor eigenaren van vakantiewoningen de beste keuze om hun onroerend goed te verhuren aan reizigers. Via het enorme netwerk van HomeAway worden woningen in meer dan 190 landen op zes continenten zichtbaar gemaakt. Elke maand zoeken miljoenen reizigers op ons wereldwijde netwerk een vakantiewoning voor hun volgende bestemming. Dit zorgt voor onovertroffen zichtbaarheid voor iedere woning op onze 25 webistes.

Het aantal advertenties op HomeAway.nl is in de laatste jaren gegroeid en hiervoor zijn goede redenen te bedenken. De website biedt eigenaren een hoog rendement. Eigenaren die adverteren via HomeAway.nl kunnen een bevredigend inkomen verwachten. De advertenties hebben niet alleen een lage prijs, ze bieden tevens zeer uitgebreide pakketten. Dit geldt voor beide opties die HomAway.nl biedt: een jaarabonnement of een advertentie op commissiebasis.

Na onlangs te zijn overgestapt van verschillende abonnementen, waarbij eigenaren een hogere prijs voor een hogere positie in de zoekresultaten betaalden, biedt HomeAway.nl nu een jaarabonnement. Hierbij heeft iedere advertentie dezelfde en eerlijke kans om in de top van de zoekresultaten te verschijnen. Een zeer efficiënte methode voor het bepalen van de weergegeven zoekresultaten, is ‘beste zoekresultaat’. Een geavanceerd proces dat zowel rekening houdt met reizigersvoorkeuren als met de boekingservaring die een advertentie biedt. Op basis van deze factoren wordt de positie door middel van een algoritme in de zoekresultaten bepaald. De grondgedachte van dit systeem is dat een reiziger advertentie te zien krijgt, waarbij de kans groot is dat de reiziger deze woning ook daadwerkelijk boekt. Tegelijkertijd beloont "beste zoekresultaat" eigenaren met een hoge positie in de zoekresultaten wanneer zij hun advertentie goed beheren. Op deze manier zorgt HomeAway.nl ervoor dat zowel eigenaren als reizigers een groot voordeel uit de geoptimaliseerde zoekresultaten halen.


Welke adverteeroptie is de beste voor u? Hier zijn enkele tips: Een jaarabonnement biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is over het algemeen de beste keuze voor verhuurders die hun woning het gehele jaar willen verhuren. U betaalt slechts een vergoeding per jaar en hiervoor ontvangt u een onbeperkt aantal boekingen zonder bijkomende kosten.


Voor eigenaren die graag hun woning willen verhuren, maar zelf ook een aantal weken of maanden per jaar in hun vakantiewoning willen doorbrengen, is een advertentie op commissiebasis de optimale keuze. Bij deze optie, betaalt u geen kosten vooraf, maar slechts een commissie per bevestigde boeking.


Welke optie u ook kiest, u kunt uw advertentie gemakkelijk publiceren in slechts een paar klikken. Beide adverteeropties bieden ruimte voor een titel en beschrijving, evenals beoordelingen en 24 foto's van de bijzondere kenmerken van uw woning. U krijgt ook toegang tot uw persoonlijke hulpmiddelen die het beheer van online boekingen en betalingen makkelijker maken. Uw persoonlijke account bevat tevens een kalender die automatisch wordt bijgewerkt en een beveiligd communicatiesysteem zodat u de vragen van uw gasten snel en veilig kunt beantwoorden.

Weet u nog steeds niet welke adverteeroptie de beste voor u is? Op HomeAway.nl kunt u gebruik maken van onze calculator die u zal aanbevelen welke optie het beste bij u past. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over wie uw huis huurt. De eigenaar heeft bij HomeAway.nl altijd de volledige controle. Alleen u beslist welke aanvraag u accepteert of weigert.
Op onze Website vindt u tevens onze calculator, modelcontracten en ervaringen van reeds succesvolle eigenaren.

Wilt u meer informatie over onze website? Neem dan contact op met HomeAway.nl.
HomeAway.nl  

www.homeaway.nl

 
Telefoon: +31 (0) 20 80 81 392
Online contactformulier:
https://help.homeaway.nl

 

 

    

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel