01-03-2015 Verhuizen naar en vanuit Spanje neemt weer toe

Verhuizen naar en vanuit Spanje neemt langzaam weer toe

Verhuizen naar en vanuit Spanje neemt langzaam aan weer toe.  Doordat het dieptepunt in de verkoop van huizen in Spanje lijkt te zijn bereikt neemt het aantal verhuizingen vanuit en naar Spanje weer langzaam toe. Dat vertelt Bert van Loo, Directeur van Kuiper De Internationale Verhuizer uit Weesp.

Bert van Loo: Het is nog steeds een droom van velen: een nieuw avontuur onder de Spaanse zon. Doordat de huizen in Spanje nu nog aantrekkelijker geprijsd zijn wordt deze droom weer vaker werkelijkheid. Zo merken wij een stijging van het aantal gecombineerde verhuizingen naar Spanje.

Meer klanten in dezelfde regio is minder kilometers rijden = lagere kostprijs = direct voordeel voor de klant. Door deze toename is het voor Kuiper De Internationale Verhuizer weer makkelijker geworden om scherpere combinatie tarieven voor hun klanten te maken. Wat dus een direct voordeel oplevert voor de nieuwe huis eigenaren, zo hebben ze op dit moment dus dubbel voordeel.

Goedkopere huizen en goedkoper je nieuwe huis inrichten = win-win

Ontspannen genieten van een wijntje op het terras bij uw Spaanse woning. Het is een aantrekkelijk vooruitzicht. Nog even en dit beeld is dus weer vaker de werkelijkheid.

Ook is het nu weer veel aantrekkelijker om je nieuwe inrichting van een tweede huis in Nederland te kopen en dan via een gecombineerde verhuizing naar Spanje te laten overbrengen. Zo werkt Kuiper De Internationale Verhuizer samen met diverse Interieur designers voor de Inrichting van uw droomhuis.

Vele Nederlanders die in Spanje nu een tweede huis kopen omdat de prijzen zo laag zijn, kopen dan inboedel tegenwoordig weer in Nederland. Het is natuurlijk het makkelijkst om alle meubels in Nederland te kopen. Dan hoeft er in Spanje niet meer geshopt te worden, dat is handig in verband met een mogelijke taalbarrière en het scheelt tijd waardoor je op de bestemming meer kunt genieten van de Spaanse zon. Daarnaast is het gewoon fijn om in Nederland te winkelen. Je kent overal de weg en weet de koopjes te vinden.’

Maar waar laat je de nieuwe inboedel zult u denken? ‘Alle aankopen kunnen bij ons verzameld worden. Wanneer iemand een inrichting besteld heeft, kunnen de leveranciers die direct bij ons afleveren. Zo vertelt Bert. Wij zorgen dat alles keurig ingepakt wordt, een sticker krijgt en in containers wordt geladen. Wanneer de inboedel compleet is, gaat deze mee in één van de geplande ritten. Hierdoor is de complete inboedel op de geplande datum in uw droomwoning.’

Wilt u meer informatie over internationaal verhuizen of de inrichting van een tweede huis in Spanje neem vrijblijvend contact op met Kuiper De Internationale Verhuizer op.

Kuiper De Internationale VerhuizerHoofdkantoor Nederland

Van Houten Industriepark 12

1381 MZ WEESP (NL)

T. +31(0)294 418080

Postbus 348

1380 AH WEESP (NL)

E.  info@kuiperbv.nl

W. www.kuiperbv.nl

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel