01-03-2016 Verzeker uw huis en inboedel in Spanje!

Verzeker uw huis en inboedel in Spanje!

Zorgeloos leven en wonen in Spanje. Gaat u een huis of appartement kopen of huren in Spanje, of heeft u reeds een huis in eigendom, vergeet het niet te verzekeren!

Welke dekking geeft een huisverzekering?
Een huisverzekering (ook wel opstal- of brandverzekering genoemd) dekt de schade aan uw huis veroorzaakt door onder andere brand, blikseminslag, storm, ontploffing, diefstal en inbraak. Ook dekt deze verzekering water- en elektrische schade in uw eigen huis.

Het bedrag dat wordt verzekerd is de herbouwwaarde van uw woning. Dat is het bedrag dat u kwijt zou zijn om uw huis opnieuw te bouwen (excl. de grond en fundering).

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering dekt de schade aan eigendommen die u in uw huis heeft. Denk bijvoorbeeld aan schade die ontstaat na een brand of een gesprongen waterleiding. Of een vergoeding voor de spullen die u bent kwijtgeraakt nadat er bij u is ingebroken. De verzekering wordt op uw persoonlijke situatie afgestemd waarbij o.a. gekeken wordt naar de waarde van uw inboedel en uw woonsituatie.


Aansprakelijkheidsverzekering (WA verzekering)
Het kan zijn dat derden financiële schade lijden of lichamelijk letsel oplopen waar u of uw gezinsleden aansprakelijk voor zijn. Dat kan voor u ernstige financiële gevolgen hebben. Daarvoor kunt u zich dus verzekeren. Deze verzekering dekt o.a. ook eventuele schade veroorzaakt door uw huisdier(en).

In Spanje zit in de opstal- en/of inboedelverzekering standaard een WA dekking. Deze geeft dekking voor zowel binnen- als buitenshuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hypotienda, specialist op het gebied van hypotheken en verzekeringen in Spanje.

Betrouwbaar advies in uw eigen taal, begeleiding bij schade & alles onder één dak!

Ons kantoor is geopend van ma t/m do van 9:00 - 14:30 uur en van 15:00 – 17:30 uur.
Vrijdag van 9:00 - 15:00 uur

Calle Pablo Casals 7, local 2

29601 Marbella

Málaga – Spanje

T. +34 951 319 383 / 685 461 863

F. +34 952 821 700

E. ilse@hypotienda.com

W.www.hypotienda.com

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel