Een huis aan de Zilverkust

Zilverkust , silver coast , costa de prata  > Portugal

https://www.huisportugal.nl/aanbod

Wie zijn wij ?

De aankoop van onroerend goed in het buitenland is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven ,

welke voor velen een eenmalige gebeurtenis is en daarom zo belangrijk om de juiste vertrouwde partner te hebben die alles begeleid van A tm Z

HUISPORTUGAL wilt U hiermee begeleiden, met jarenlange ervaring sinds 2004 bent U verzekerd van een vertrouwde partner met kennis van zaken.

HUISPORTUGAL
AMI 16790 -  Sinds 2004 zijn wij actief als een van de eerste Nederlandstalige makelaars en hebben inmiddels vele dromen kunnen vervullen aan Nederlandse en Belgische cliënteel en van andere delen van de wereld.

Portugal is een van de mooiste landen met het beste klimaat en prachtige stranden, de zilverkust waar wij actief zijn , is ook ons kantoor gevestigd in het pittoreske Obidos, van St Cruz tot Nazare , met in het achterland Rio maior hier vind U nog het echte Portugal,met zijn natuur en cultuur en de vriendelijke gastvrijheid van de mensen.

Bij ons staat de cliënt altijd centraal, bij ons bent U verzekerd van de juiste begeleiding. Wij begeleiden U van A tm Z waarbij de service niet stopt na de aankoop.  Zo helpen we indien gewenst de klanten verder met onze partners voor het aankleden van de woning , bieden we service voor Meubels & decoratie  (waar uit verschillende pakketten gekozen kan worden) en denk ook aan bv Nuts voorzieningen op naam , internet , juiste partner voor property management en meer van deze praktische zaken

De zaakvoerder Eric Hamers beheerst de Portugese taal en woont ter plaatse. Hij en zijn team onderhouden het contact met aannemers , advocaten , fiscalisten , architecten , eigenaren  etc om de nieuwbouw en bestaande projecten in goede banen te leiden

Wij begeleiden U in alle fases van de aankoop en ook in alle fases van de bouw met ons eigen team.

Als U met HUISPORTUGAL in zee gaat bent U verzekerd dat U een beroep doet op een solide partner die aan alle wettelijke en sociale verplichtingen voldoet.

HUISPORTUGAL heeft een erkende AMI in Portugal , dit geeft U de garantie dat alles correct verloopt zowel juridisch , ethisch als deontologisch.Wij werken alleen met lokale betrouwbare solvabele aannemers die meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw hebben. Mede door de strenge wettelijke eisen die opgelegd worden door de overheid  bent U gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit van U toekomstig onroerend goed.

Aankoop van een appartement of villa bij HUISPORTUGAL  staat voor transparantie 

Bij de aankoop van een nog te bouwen nieuwbouw appartement leveren de aannemers bank garanties hierdoor loopt de koper geen risico.

Bij de aankoop van een villa wordt eerst de grond op uw naam geschreven en daarna betaald U de bouw van de villa in fases… de betaling vindt altijd achteraf plaats , zodat U geen enkel risico loopt. Immers de grond is op dat moment van U en alles wat er op deze grond gebouwd wordt blijft van U.

Een contract voor de grond en een contract voor de bouw worden altijd aan elkaar gekoppeld zodat U achteraf geen onaangename verrassingen krijgt qua budget of afgesproken termijnen.

Het is dus 1 bedrag - , grond plus villa plus belasting

Het voorlopig koopcontract dient middels een advocaat opgemaakt te worden, de uiteindelijke overdracht vindt plaats bij een notaris. U wordt 100% volledig eigenaar van het onroerend goed. U kunt dus met uw pand doen wat u wilt , verhuren of verkopen 

De aankoop van het onroerend goed kunt U doen op persoonlijke naam of met een vennootschap of samen met uw kinderen ….

HUISPORTUGAL  heeft Portugese medewerkers in dienst, mede ook hierdoor kennen wij de markt door en door en kunnen wij investeringsopportuniteiten aanbieden die een mooi rendement opbrengen aan klanten die hier naar op zoek zijn.

Wij achten dit uiterst belangrijk, ook om een mooie meerwaarde te kunnen verwerven bij een eventuele latere verkoop van uw onroerend goed.

 HUISPORTUGAL 

- Advies bij het kopen en verkopen van onroerend goed
- Ondersteuning tijdens het aankoopproces
- Ontwikkeling van geschikte reclamecampagnes voor elk onroerend goed.
- Projectmanagement  

- Projectontwikkeling in samenwerking met architect / een huis naar eigen wens ontwerpen    behoort tot de mogelijkheid       
- Met onze partners verzorgen wij ook de inrichting van uw woning, verhuur en vastgoedbeheer

www.huisportugal.nl

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel