Waarom in zee gaan met Immobiliare Valtaro?

Immobiliare Valtaro biedt als een van de weinige Italiaanse makelaardijen Nederlandstalige ondersteuning en begeleiding. De belangstelling voor het kopen van een (tweede) huis in Italië neemt weer toe. Steeds meer mensen uit Nederland, maar ook uit Vlaanderen oriënteren zich op de mogelijkheden om een huis aan te schaffen in de Apennijnen van de provincie Parma. Het heuvelachtige gebied van de Taro en de Ceno heeft dan ook veel te bieden. Niet alleen is het vanuit Nederland en België goed bereikbaar, maar het is tevens de toegangsroute tot Toscane en het schilderachtige Ligurië. De vergezichten zijn er adembenemend en het natuurschoon overweldigend. De streek ligt zo centraal dat een groot gedeelte van Italië vanuit hier gemakkelijk verder ontdekt kan worden.

Immobiliare Valtaro is als erkend makelaarskantoor al meer dan 40 jaar een begrip in de valleien van de Taro en de Ceno. Om aan de groeiende buitenlandse belangstelling tegemoet te komen heeft Immobiliare Valtaro besloten om, als extra onderdeel van haar dienstverlening, gratis Nederlandstalige ondersteuning en begeleiding aan te bieden. Belangrijkste doel is het aanschaffen van onroerend goed voor Nederlandstaligen een stuk eenvoudiger te maken.

Op welke begeleiding kan ik rekenen ?

Yolanda Heijtmajer is gevraagd om namens Immobiliare Valtaro alle Nederlandstalige klanten te helpen en te begeleiden, vanaf het allereerste verzoek om informatie tot en met het moment dat de overdracht van het onroerend goed bij de notaris wordt vastgelegd. Onze klanten worden hierbij in hun eigen taal ondersteund en kunnen zo op een ontspannen wijze het gehele proces doorlopen. Eventuele vragen kunnen direct aan Yolanda worden gesteld, waarbij zij ervoor zal zorgen dat de juiste antwoorden in het Nederlands beschikbaar komen. Tevens helpt ze bij het specificeren van de vraag, het selecteren van in aanmerking komende objecten, het maken van afspraken en het regelen van zaken als het aanvragen van een codice fiscale, bouwkundig advies of het openen van een bankrekening.

Hoewel het kopen van onroerend goed in Italië in essentie niet veel verschilt van de wijze van werken in Nederland, is de manier waarop men met de verschillende fase van de aankoop omgaat toch anders. Gebleken is dat de begeleiding van Yolanda als bijzonder behulpzaam wordt ervaren en zeker niet alleen in verband met de afstand, de taal, of de afwijkende details, maar vooral in verband met de cultuurverschillen. Met haar begeleiding kunt u zich volledig concentreren op de vragen waarom het werkelijk draait; namelijk of het huis, de ligging, de tuin of het terrein u in vergelijking met de prijs wel voldoende bevallen om tot aanschaf over te gaan. Voor deze begeleiding betaalt u niets extra’s en bovendien is de dienstverlening van Immobiliare Valtaro gebaseerd op het principe van “no cure no pay”.

Link naar het aanbod van Immobiliare Valtaro (Nederlands)

https://www.immobiliarevaltaro.it/index.php?lang=ned

Yolanda Heijtmajer

www.droomhuisitalie.nl

info@droomhuisitalie.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel