Nieuwe hogesnelheidstrein-verbinding (AVE) tussen Málaga, Alicante en Murcia

Renfe neemt vanaf juni 2024 een nieuwe, directe hogesnelheidstrein-verbinding (AVE) tussen Málaga, Alicante en Murcia in gebruik.

Hoewel de verbinding via Madrid gaat, betekent het wel een aanzienlijke verbetering in tijd en connectiviteit tussen deze belangrijke steden in Spanje.

Deze nieuwe verbinding biedt reizigers meer flexibiliteit en gemak en een snelle verbinding tussen o.a. de Costa Blanca en Costa del Sol.

De nieuwe AVE-verbinding tussen Málaga, Alicante en Murcia krijgt  tussenstops in o.a. Madrid, Cuenca, Albacete, Villena, Elche en Orihuela en zal naast het toerisme tussen deze steden, ook de economische en sociale interactie verbeteren.

De nieuwe AVE-verbinding zal een aantrekkelijk alternatief worden voor auto en vliegtuig.

De nieuwe AVE-dienst vertrekt om 8.05 uit Malaga, met een stop in Atocha-Almudena Grandes in Madrid, en komt om 13.39 uur in Alicante aan, eindbestemming is Murcia om 14.37 uur.

In de tegenovergestelde richting vertrekt de trein om 15.32 uur uit Murcia via Alicante (om 16.35) en arriveert om 22.36 uur in Málaga.

Reistijden

Malaga-Alicante  :  5 uur en 25 minuten

Malaga-Murcia    :  6 uur en 32 minuten

Op de website van Renfe vindt u de ticket prijzen en zijn afhankelijk van de periode/aankooptermijn van de tickets.

Reizigers kunnen hun tickets online kopen via de Renfe-website of via de Renfe-app

Bron : Renfe.


Meer weten over de juridische, fiscale, financiële en sociale verzekeringsaspecten van emigreren naar Spanje en/of aankoop en bezit van onroerend goed in Spanje ?

Lees er alles over in de Spanje handboeken en dossiers van uitgeverij Guide Lines

Voor iedereen met emigratie- aankoop- of investeringsplannen in Spanje

Met medewerking van juristen, advocaten, fiscalisten, financiers, makelaars, verhuisbedrijven en andere ervaringsdeskundigen.

Al ruim 25 jaar de juridische, fiscale en financiële informatiebron voor Nederlanders en Belgen die zich al of niet permanent in Spanje willen vestigen en/of in Spanje een (tweede) huis willen kopen of reeds bezitten.

► Overzicht Spanje handboeken en dossiers

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel