Renovatie en verbouwingen

Ester & Morico ristrutturazioni:  Van verbouw, restauratie, zwembadbouw tot nieuwbouw, voor al uw bouwprojecten in Le Marche  bieden wij oplossingen op maat.

Ester & Morico Srls wordt gerund door Peter Ester(1979) en Luca Morico (1980). Peter is  Nederlander en sinds begin 2005 woonachtig en werkzaam als aannemer in Castelleone di Suasa (AN ).  Luca,  geboren en getogen Marchigiaan, heeft het aannemersvak met de paplepel ingegeven gekregen en  heeft  bij zijn vader in het  bedrijf het vak geleerd.

Van bouwval naar een mooi genoveerd Italiaans landhuis

 

   

 

    

     

 

De mix van vakmanschap,  het italiaanse gevoel voor kunst,schoonheid , oudheid en design en  nederlandse precisie en  punctualiteit  maakt ons  Italiaans/Nederlands  bedrijf  zo bijzonder en onderscheidend. Wij staan u van dienst in uw eigen taal: wij spreken vloeiend italiaans, nederlands, duits en engels.

Elke verbouwing, renovatie, of onderhoudswerk heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Dit vereist een goed oor voor uw wensen en een scherpe blik voor de technische en bouwkundige mogelijkheden. Een vakbekwaam team van betrouwbare vaste medewerkers en een uitgebreid netwerk aan vaste onderaannemers en leveranciers, zorgt voor een eindresultaat dat naadloos aansluit op uw persoonlijke wensen en ideeën.

Door onze jarenlange ervaring en uistekende kennis van de italiaanse taal weten wij de exacte weg in het bureaucratische wirwar die een Italiaanse bouw met zich mee neemt. Wij loodsen u hier op vakkundige en efficiente wijze doorheen.

Voor een passende, vrijblijvende en overzichtelijke offerte van uw (ver)bouwplannen komen wij  graag persoonlijk met u kennismaken en uw wensen  bespreken. Ook kunnen wij u tijdens uw zoektocht naar uw droomhuis in Le Marche helpen een duidelijk overzicht te krijgen van kosten, planning en valkuilen die op de loer liggen.

Wij denken graag met u mee en geven vervolgens helder advies over de kwaliteit, de planning en de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ester & Morico Ristrutturazioni Srls

Sede legale Via Roma 8, Castelleone di Suasa (AN)

P IVA: IT02692990423

Cell. Peter +39 334 999 5426 Luca +39 328 269 2560

info@esteremorico.com

www.esteremorico.com

  • Spazio Architecten
    Spazio Architecten

    SPAZIO architecten bestaat uit architect Luigi Nicola Panetta en architect Jeroen Koudijs en is opgericht in 2016. Hiermee is een enorme schat aan ervaring van de beide heren in zowel Italië als Nederland gebundeld met als doel…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel