Costa de Prata (Zilver Kust)

  

IMMO PORTUGAL richt zich op het aanbieden van vastgoed in groeiregio’s waar men vandaag de dag nog onroerend goed kan aankopen aan lage prijzen of een hoog renderende investering kan doen.

IMMO PORTUGAL helpt U bij het zoeken naar een geschikte woning of tweede verblijf in het prachtige Portugal.
Wij zijn ervan overtuigd dat de tijd die U in Portugal besteedt quality time is en dit het liefst in de villa of het appartement van uw dromen.
In Portugal kan U misschien de droom realiseren die in België en Nederland al lang niet meer betaalbaar is en de zon krijgt U er zo bij.

IMMO PORTUGAL richt zich hoofdzakelijk op de bemiddeling bij de aankoop en ontwikkeling van uw vastgoed in Portugal.

Gezien de toplocaties van deze verschillende projecten, richten wij ons niet enkel op mensen die een 2de verblijf zoeken maar ook op investeerders die willen investeren in een zekere belegging en prachtige vakanties.

Momenteel wordt de aandacht gevestigd op 2 verschillende Portugese Regio’s.

De Algarve staat reeds jarenlang gekend en is een gevestigde waarde met volledig ontwikkelde badsteden en prachtige golfbanen. Ook hier bieden we een aantal topprojecten te koop aan.

De Silver Coast, ook wel Costa de Prata of Zilverkust genoemd, staat bekend als één van de meest interessante groeiregio’s op dit moment. Deze regio werd dan ook door Channel 4 uitgeroepen als 3de beste plaats om op dit moment te investeren.

Immo Portugal | www.immoportugal.be


Waarom naar de Zilverkust?

De Zilverkust, ook wel Costa da Prata, is gelegen aan de westkust van Portugal. Een 200 km lange kuststrook die zo’n 40 km boven de hoofdstad Lissabon begint en noordelijk doorloopt tot net onder Porto. De kust wordt gekenmerkt door prachtige baaien en brede stranden; badplaatsen met prachtige zandstranden zijn hier volop aanwezig. De Zilverkust is een toplocatie voor de fanatieke golfer, in het gebied zijn meer dan 20 golfbanen te vinden. Het bekende Praia D’el Rey ligt op 20 minuten van het project Carina Villas. De regio werd in 2007 uitgeroepen tot dé golfbestemming van Europa. Het gebied staat bekend als één van de meest interessante groeiregio’s op dit moment, voornamelijk door de constante ontwikkeling in de richting van een aantrekkelijk en luxe gebied voor toerisme. Dit maakt de Zilverkust een aantrekkelijke regio voor uw tweede woning. Volgens ‘A Place in the Sun’ (www.aplaceinthesun.com) heeft deze regio de potentie in zich om komende tien jaar een waardevermeerdering van onroerend goed tot 360 % te realiseren. Ook volgens het Engelse ‘Channel 4’ is de Costa de Prata nu Booming Business, de regio werd gekozen als 3de beste locatie voor investeerders in Europa. De combinatie van een ruige ongerepte natuur met de faciliteiten die een grote stad als Lissabon biedt, maakt dit gebied onweerstaanbaar aantrekkelijk voor veel investeerders en toeristen. Hierdoor is een woning in dit gebied niet alleen een prachtige tweede woning maar ook een zeer solide investering!

 

Sparcs Leisure Development
0318-481816
info@sparcs.com 

www.sparcs.com

  • Immo Portugal
    Immo Portugal

    Sinds 2006 is Immo Portugal gespecialiseerd in het aanbieden van nieuwbouw - vastgoed in de Zilverkust van Portugal en het professioneel advies geven in de zoektocht naar een woning, appartement, vakantiehuis, villa of grond.

  • Local Med
    Local Med

    Laat u verrassen door de ongereptheid van de Portugese Zilverkust en ontdek het westelijk deel van Portugal, met de oceaan, laguna's, cultuur en de pittoreske historische plaatsjes. De Zilverkust is een bevoorrechte bestemming van…

© 2012 - 2021 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel