Vastgoed Promotie Particulieren

 

Platform Vastgoed Promotie Particulieren

Op deze pagina vindt u meer informatie over de deelnamemogelijkheden en hoe wij uw te koop staande huis kunnen promoten.

Wilt u als particulier of samen met uw makelaar uw huis in het buitenland verkopen dan is het Platform Vastgoed Promotie Particulieren van uitgeverij Guide Lines wellicht een interessante optie om uw huis onder de aandacht te brengen van een grote groep kandidaat-kopers.

Uitgeverij Guide Lines is al ruim 20 jaar bekend van o.a. de handboeken Wonen en kopen in …..Deze juridische, fiscale en praktische handboeken zijn een leidraad voor Nederlandse en Belgische aspirant-kopers die overwegen een huis in het buitenland te kopen. 

Deelname betekent, dat uw huis onder de aandacht komt van ruim 15.000 lezers en abonnees van de Guide Lines handboeken en landen-nieuwsbrieven. Hiermee bereikt u een grote groep geïnteresseerde kandidaat-kopers en beleggers.

Bovendien neemt het aantal leden in onze sociale media groepen op Facebook en Linkedin elke maand toe.

Deelname aan dit platform Vastgoed Promotie Particulieren houdt het volgende in:

 

1)

Uw huis wordt geplaatst in de landen-nieuwsbrief, die betrekking heeft op het land waar uw huis te koop staat  + in onze algemene nieuwsbrief voor aspirant kopers en buitenlandse huiseigenaren.

2)

Uw huis wordt geplaatst op de website van Guide Lines:

www.eenhuisinhetbuitenland.nl

3)

Uw huis wordt geplaatst in de sociale media groepen van uitgeverij Guide Lines

(Facebook en Linkedin,  o.a. Vastgoed Buitenland)

4)

Guide Lines neemt jaarlijks deel aan 3 Second Home Beurzen in Nederland en 2 Second Home Expo’s in België. Bezoekers van onze stand kunnen een lijst meenemen met het aanbod van particuliere verkopers. 

 

Voorbeeld plaatsing:

https://www.eenhuisinhetbuitenland.nl/a-56092995/huizen-van-onze-leden/frankrijk-var-golf-van-saint-tropez-landhuis-2-390-000/#description

Guide Lines bemiddelt niet, vraagt geen commissie bij verkoop en is niet verantwoordelijk over de voortgang van het koop/verkoopproces. Desgewenst kunnen wij u wel in contact brengen met advocaten of notarissen die u kunnen begeleiden bij de verkoop van uw huis.

Kosten

 1e jaar :  € 95,--  (incl. BTW) per jaar. 

 Bij verlenging: € 29,50 (incl. BTW) per jaar

Faktuur

Wilt u uw huis plaatsen en bent u akkoord met bovengenoemde voorwaarden, dan sturen wij u een faktuur + de aanleverspecificaties + plaatsingsnummer.

Wij zorgen voor plaatsingen van uw materiaal op onze website/nieuwsbrief.

Uiteraard krijgt u een proef plaatsing te zien, die u desgewenst door ons nog kunt laten aanpassen. Bent u akkoord met uw plaatsing dan betaalt u de faktuur en starten wij de promotie.

Bij uw materiaal kunt u ook een link meesturen naar uw eigen website en/of de website van uw makelaar, voor meer informatie, foto’s, video over uw huis en/of omgeving.

Tussentijds kunt u uw gegevens en/of foto’s zonder extra kosten wijzigen door ons een mailtje te sturen met uw aanpassingen.

Deze (promotie) faktuur is in landen, waar vermogenswinstbelasting wordt geheven bij verkoop van een huis, aftrekbaar van de vermogenswinst (als zijnde verkoopkosten).

Voorbeeld vermelding in de nieuwsbrief

http://guidelines.mark-i.nl/index.php?action=social&c=148&m=227

Faktuur is in landen, waar vermogenswinstbelasting wordt geheven bij verkoop van een huis aftrekbaar voor de vermogenswinstbelasting (verkoopkosten)

Als er nog vragen zijn dan horen we het graag.

Mail: guidelines@planet.nl

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel