Verhuren met Belvilla

Verhuren met Belvilla – Dat is pas écht full-service!

U heeft een vakantiehuis of bent van plan een vakantiehuis te kopen. Misschien om er uw eigen vakanties in door te brengen, als vastgoedbelegging of een combinatie van beide. Besluit u uw tweede woning als vakantiehuis te gaan verhuren via Belvilla, dan profiteert u optimaal van uw aankoop. Tijdens uw vakantie geniet u zelf van het huis en eenmaal weer thuis verdient u er op een gemakkelijke manier geld aan.

Verhuur uitbesteden

Belvilla is specialist op het gebied van vakantiehuizenverhuur. Met ruim 40 jaar ervaring en vakantiehuizen in 20 landen is Belvilla marktleider in de Benelux en een van de grootste spelers in Europa.

Full-service verhuurpakket

Belvilla biedt een full-service verhuurpakket voor vakantiehuiseigenaren en onderscheidt zich daarmee van andere verhuurorganisaties, waarbij u alsnog veel zelf moet doen. Naast de gebruikelijke services, zoals promotie en beheer van de boekingen en de agenda, levert Belvilla aanvullende diensten op het gebied van beheer. Wanneer u dat wenst, verzorgen wij onder andere de professionele schoonmaak van uw huis met fris opgemaakte bedden, vervanging van handdoeken en toiletartikelen, het onderhoud van uw huis en tuin, een persoonlijk warm welkom bij aankomst en fungeren we als uw lokale aanspreekpunt voor gasten. U kunt alles aan ons overlaten.

Wereldwijde promotie

Met Belvilla krijgen miljoenen vakantiegangers wereldwijd uw vakantiehuis te zien op meer dan 2.000 websites, waaronder Booking.com, Airbnb en HomeAway. Alle boekingen die via deze verschillende websites worden gedaan, beheert u via één handige online kalender of via de handige app.

Verzekerd van prettig verhuren

U ontvangt bij Belvilla de verhuursom altijd binnen twee weken voor aankomst van de gast. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw vakantiehuis automatisch verzekerd is voor een bedrag van €10.000 in het geval van schade veroorzaakt door een gast. Bij annulering van een boeking of als uw gasten niet op komen dagen, krijgt u tot wel 100% vergoed. Zo biedt Belvilla u altijd financiële zekerheid.

Extra’s

Als Belvilla huiseigenaar krijgt u 20% korting op een verblijf in een van onze andere 40.000 Belvilla’s en uw vakantiehuis wordt professioneel gefotografeerd voor promotie bij alle aangesloten partijen.

24/7 Service

U heeft  als Belvilla huiseigenaar toegang tot een speciale zes-talige servicedesk voor huiseigenaren. In het geval van dringende vragen tijdens het verblijf van uw gasten kunnen zij én u terecht bij onze SOS-lijn. Onze (lokale) verhuurexperts maken zich sterk om steeds een zo hoog mogelijk verhuurrendement voor u te realiseren. Hun kennis van verhuren in uw regio is daarbij de sleutel tot succes.

Ook verhuren via Belvilla? Meer informatie: www.belvilla.nl/verhuren/gl

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Graag wil ik de uitgever bedanken voor de geweldige service....  lees meer
  • 28-01-2019 - Ik heb een recruteringsbureau voor artsen in Frankrijk. En nu...  lees meer
  • 30-04-2017 - ik wil belasting aangifte vullen maar het luk me niet...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2020 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel