Verhuren met Belvilla

 

Verhuren met Belvilla – Dat is pas écht full-service!

U heeft een vakantiehuis of bent van plan een vakantiehuis te kopen. Misschien om er uw eigen vakanties in door te brengen, als vastgoedbelegging of een combinatie van beide. Besluit u uw tweede woning als vakantiehuis te gaan verhuren via Belvilla, dan profiteert u optimaal van uw aankoop. Tijdens uw vakantie geniet u zelf van het huis en eenmaal weer thuis verdient u er op een gemakkelijke manier geld aan.

Verhuur uitbesteden

Belvilla is specialist op het gebied van vakantiehuizenverhuur. Met ruim 40 jaar ervaring en vakantiehuizen in 20 landen is Belvilla marktleider in de Benelux en een van de grootste spelers in Europa.

Full-service verhuurpakket

Belvilla biedt een full-service verhuurpakket voor vakantiehuiseigenaren en onderscheidt zich daarmee van andere verhuurorganisaties, waarbij u alsnog veel zelf moet doen. Naast de gebruikelijke services, zoals promotie en beheer van de boekingen en de agenda, levert Belvilla in veel regio’s aanvullende diensten op het gebied van beheer. Wanneer u dat wenst, verzorgen wij onder andere de professionele schoonmaak van uw huis met fris opgemaakte bedden en de vervanging van handdoeken en toiletartikelen. Ook bieden wij een sleutelkluis, zodat uw gasten zelf in kunnen checken. Deze services worden in een groeiend aantal landen aangeboden, waaronder nu al in heel Nederland en in diverse regio’s van Frankrijk en Spanje.

Wereldwijde promotie

Met Belvilla krijgen wereldwijd miljoenen vakantiegangers uw woning ook te zien via meer dan 2.000 andere aanbieders van reizen en vakantiehuizen, waaronder Booking.com, Airbnb en HomeAway. Alle boekingen die via deze verschillende websites worden gedaan, beheert u via één handige online kalender of via de handige huiseigenaren app.

Verzekerd van prettig verhuren

U ontvangt bij Belvilla de verhuursom altijd binnen twee weken voor aankomst van de gast. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw vakantiehuis automatisch verzekerd is voor een bedrag van €10.000 in het geval van schade veroorzaakt door een gast. Bij annulering van een boeking of als uw gasten niet op komen dagen, krijgt u tot wel 100% vergoed. Zo biedt Belvilla u altijd financiële zekerheid.

Extra’s

Als Belvilla huiseigenaar krijgt u 20% korting op een verblijf in een van onze andere 40.000 Belvilla’s en uw vakantiehuis wordt professioneel gefotografeerd voor promotie bij alle aangesloten partijen.

24/7 Service

U heeft  als Belvilla huiseigenaar toegang tot een speciale zes-talige servicedesk voor huiseigenaren. In het geval van dringende vragen tijdens het verblijf van uw gasten kunnen zij én u terecht bij onze SOS-lijn. Onze (lokale) verhuurexperts maken zich sterk om steeds een zo hoog mogelijk verhuurrendement voor u te realiseren. Hun kennis van verhuren in uw regio is daarbij de sleutel tot succes.

Ook verhuren via Belvilla? Meer informatiewww.belvilla.nl/verhuren 

https://www.belvilla.nl/mijn-vakantiehuis-verhuren/?utm_term=1037152&utm_campaign=refcmp_guide_peter

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel