Vastgoed Promotie Pakket Particuliere Verkoop Buitenlands onroerend goed

 

Platform Vastgoed Promotie Particulieren

Op deze pagina vindt u meer informatie over de deelnamemogelijkheden en hoe wij uw te koop staande huis kunnen promoten.

Wilt u als particulier of samen met uw makelaar uw huis in het buitenland verkopen dan is het Platform Vastgoed Promotie Particulieren van uitgeverij Guide Lines wellicht een interessante optie om uw huis onder de aandacht te brengen van een grote groep kandidaat-kopers.

Uitgeverij Guide Lines is al ruim 20 jaar bekend van o.a. de handboeken Wonen en kopen in …..Deze juridische, fiscale en praktische handboeken zijn een leidraad voor Nederlandse en Belgische aspirant-kopers die overwegen een huis in het buitenland te kopen. 

Deelname betekent, dat uw huis onder de aandacht komt van ruim 25.000 lezers en abonnees van de Guide Lines handboeken en landen-nieuwsbrieven. Hiermee bereikt u een grote groep geïnteresseerde kandidaat-kopers en beleggers.

Bovendien neemt het aantal leden in onze sociale media groepen op Facebook en Linkedin elke maand toe.

Interesse in het Vastgoed Promotie Pakket voor Particuliere verkoop ?

Mail: guidelines@planet.nl (o.v.v. vastgoed promotie particulieren)

 

Guide Lines bemiddelt niet, vraagt geen commissie bij verkoop en is niet verantwoordelijk over de voortgang van het koop/verkoopproces. Desgewenst kunnen wij u wel in contact brengen met advocaten of notarissen die u kunnen begeleiden bij de verkoop van uw huis.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel