Verhuren van uw vakantiewoning

 

Maximaal rendement uit uw vakantiehuis halen

U bent van plan een tweede huis in het buitenland te kopen. Om uw eigen vakanties in door te brengen, als vastgoedbelegging of een combinatie van beiden. Besluit u uw woning als vakantiehuis te verhuren, dan profiteert u optimaal van uw aankoop. Tijdens uw vakantie geniet u zelf van het huis en eenmaal weer thuis verdient u er geld aan.

Zelf verhuren

Wanneer u besluit om uw tweede huis als vakantiehuis te verhuren, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gasten ontvangen. U kunt ervoor kiezen om alles met betrekking tot het verhuren zelf te regelen, bijvoorbeeld via een eigen website of door middel van een advertentie op een platform voor vakantiehuizen. U moet dan veel zelf doen, zoals de presentatie van uw vakantiehuis inclusief foto’s en een aantrekkelijke beschrijving, het bijhouden van boekingen in een agenda en het contact met gasten. Denk verder ook aan het organiseren van alle administratie en de afhandeling van eventuele klachten en schades.

Verhuur uitbesteden

Heeft u geen tijd of zin om alles zelf te regelen, maak dan gebruik van een professionele organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen. Een dergelijke partij kan het volledige traject verzorgen: van promotie en boekingen tot het contact met gasten. Naast een groot bereik van potentiële vakantiegangers beschikken dit soort organisaties over uitstekende kennis van de verhuurmarkt. Een goede verhuurspecialist maakt meestal ook gebruik van lokale experts. Deze kunnen u adviseren hoe u het maximale rendement met uw vakantiehuis kunt bereiken. Ook zaken als schadeverzekeringen en klachtenafhandeling zijn bij dit soort organisaties vaak gedekt.

Een goed voorbeeld van een specialist op het gebied van vakantiehuizen-verhuur is Belvilla. Met ruim 35 jaar aan ervaring is Belvilla marktleider in de Benelux en een van de grootste spelers in Europa. Belvilla biedt een full-service verhuuroplossing voor de eigenaren van vakantiehuizen en onderscheidt zich daarmee van andere verhuurorganisaties, waarbij u veel zelf moet doen.

Met de verhuuroplossing van Belvilla krijgen miljoenen vakantiegangers uw huis te zien op meer dan 2.000 websites, waaronder Booking.com, Airbnb en HomeAway. Alle boekingen die via deze verschillende websites worden gedaan staan op één handige online kalender. Daarnaast zorgt Belvilla er ook voor dat uw vakantiehuis wordt gevonden via zoekmachines, zoals Google.

Dit wereldwijde bereik resulteert in veel boekingskansen met een grote vakantiespreiding en daardoor ook veel mogelijkheden tot bezetting in het laagseizoen. De (lokale) verhuurexperts van Belvilla maken zich sterk om steeds een zo hoog mogelijk verhuurrendement voor u te realiseren. Hun kennis van de regio en vergelijkingsmogelijkheden met soortgelijke vakantiewoningen zijn hierin de sleutel tot succes.

Voor meer info kijk op:

www.belvilla.nl/verhuren/gl

 

 

 • Belvilla
  Belvilla

  Uw vakantiehuis succesvol verhuren via Belvilla

  Thuis in vakantiehuisverhuur

  Bent u van plan uw tweede woning als vakantiehuis te verhuren? Dan bent u bij Belvilla aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring is Belvilla dé…

Gastenboek

 • 03-02-2019 - Graag wil ik de uitgever bedanken voor de geweldige service....  lees meer
 • 28-01-2019 - Ik heb een recruteringsbureau voor artsen in Frankrijk. En nu...  lees meer
 • 30-04-2017 - ik wil belasting aangifte vullen maar het luk me niet...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2020 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel