Emigratiebeurs 6 & 7 april 2024

Emigratiebeurs grotendeels in teken van Scandinavië

6 & 7 april 2024

De Scandinaviëhal

Op de EmigratieBeurs is hal 3 volledig gewijd aan Scandinavië. Bent u op zoek naar rust, ruimte en een natuurlijkere omgeving om uw kinderen te laten opgroeien? Dan is Scandinavië wellicht wat voor u. De Scandinavië Hal is de ideale plek om u te oriënteren en te informeren over Scandinavië!

Scandinavië

Geografisch gezien bestaat Scandinavië uit Noorwegen en Zweden, maar historisch en cultureel gezien bestaat Scandinavië uit Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden.
Emigreren naar Scandinavië

De laatste jaren is het aantal exposanten naar Scandinavië toegenomen. De rust, ruimte, natuur, een met Nederland vergelijkbaar sociaal klimaat en een groeiende economie kunnen als motivatie gelden.

"Emigration Express to Sweden"

Enkele Zweedse bedrijven en gemeenten uit Småland willen u al binnen 6 maanden hebben. Zij staan met concrete vacatures op de beurs, en zijn met name  op zoek naar technici, medisch personeel,  ITers, industrieel personeel en leraren.  U zal door hen worden geholpen met uw emigratie naar Zweden, met o.a. een talencursus, huisvesting, scholing voor de kinderen en een begeleidingsprogramma voor de (eventuele) echtgenot(e).

Vraag vrijkaarten voor de Emigratiebeurs bij uitgeverij Guide Lines

guidelines@planet.nl

Ca. 2 weken voor de beurs worden kaarten toegemaild

 

Emigratieplannen ? 

Lees er alles over in de Emigratie-handboeken van uitgeverij Guide Lines.

Al ruim 25 jaar de belangrijkste juridische, fiscale en financiële informatiebron voor Nederlanders en Belgen die willen (s)emigreren of in het buitenland onroerend goed willen koen.

Alles wat u wilt én moet weten

Ontdek de mogelijkheden en voorkom de valkuilen !

https://www.eenhuisinhetbuitenland.nl/c-2702948/landenpublicaties/

Handboeken zijn ook te bestellen via de boekhandel of bol. com

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel