Emigratiebeurs 2020

 

Hét trefpunt voor de emigratiebranche

Een wereld aan kansen!

Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 200 exposanten is de EmigratieBeurs hét trefpunt voor de emigratiebranche. 

Emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en andere landverhuizers vinden op de beurs per thema en regio het brede pakket van mogelijkheden, diensten en producten rond Wonen, Werken, Studeren en Ondernemen in het buitenland.

Via onderstaande links kunt u uw vrijkaarten downloaden. De link kunt u desgewenst meerdere keren gebruiken om meer vrijkaarten voor meerdere/andere personen te downloaden.

Vrijkaarten Emigratiebeurs Houten 8 + 9 februari 2020:

https://emigratiebeurs.nl/nl/tickets-bestellen/?ac=PBB370

 

   

De EmigratieBeurs is door zijn brede opzet en persoonlijke karakter geschikt voor iedere aankomende emigrant, expat, student, werkzoekende, ondernemer, pensionado of andere landverhuizer. Ruim 200 binnen- en buitenlandse exposanten zijn te vinden op de beurs en er is een uitgebreid programma met (gratis) presentaties. 

De indeling van de beurs is thematisch. Zo worden de Dutch Caribbean landen Curacao, Aruba, Sint Maarten en de BES-eilanden als 'gastland' dit jaar extra uitgelicht, en hebben we daarnaast de thema's: Healthcare Jobs AbroadContact Center Jobs Europe en Cross Border- Grensoverschrijdend werken.

 

Tip !

Om teleurstelling te voorkomen. Check van te voren de deelnemerslijst en de landen die op de beurs vertegenwoordigd zijn.  Als u voor een bepaald land naar de beurs komt en er is geen enkele deelnemer van dat land aanwezig dan is zo’n beursbezoek misschien voor niets, tenzij u zich natuurlijk nog (landen) breed aan het oriënteren bent.

 

Gezocht worden: vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, leraren, verzorgend personeel, IT’ers, ondernemers en veel meer. Neem uw CV of business plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken! Een selectie van de vacatures aangeboden op de beurs vindt u in onze vacaturebank.

Op zoek naar huizen en bedrijven te koop aangeboden in het buitenland? Bekijk dan het aanbod op onze Huizen/Bedrijven pagina

Videosfeerimpressie :

https://youtu.be/5WFsMTvZ_fU 

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Graag wil ik de uitgever bedanken voor de geweldige service....  lees meer
  • 28-01-2019 - Ik heb een recruteringsbureau voor artsen in Frankrijk. En nu...  lees meer
  • 30-04-2017 - ik wil belasting aangifte vullen maar het luk me niet...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2020 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel