Emigratiebeurs 2018

 

 

 

 

EmigratieBeurs – Wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland

Op zaterdag 10 en zondag 11 februari 2018 opent de 22e editie van de EmigratieBeurs in Expo Houten. Tijdens de EmigratieBeurs kunt u zich weer uitgebreid oriënteren en informeren over uw emigratieplannen.

Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 165 exposanten, is de EmigratieBeurs hét trefpunt voor iedereen die naar het buitenland wil vertrekken, permanent of tijdelijk. Gezocht worden: vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische personeel, IT’ers, gamers, contact center medewerkers, horeca- en toerisme personeel, leraren, ondernemers en veel meer. Dus neem uw CV, diploma’s of business plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken!

Een wereld aan kansen

Met drie vertrekhallen, is de EmigratieBeurs een wereld aan kansen. De Europese vertrekhal met emigratiedeskundigen en diverse makelaars uit Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk. De Overzeese vertrekhal met bestemmingen als het Caribisch gebied, Canada, USA, Afrika, Australië en Nieuw Zeeland. In de Scandinavische hal meer dan 120 gemeentes, bedrijven en instellingen uit Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland op zoek naar personeel en ondernemers.

Bienvenido a España

Dit jaar is het zonnige Spanje gastland. Proef de Spaanse leefstijl en onderzoek uw emigratiekansen bij diverse gemeentes, makelaars, emigratiebegeleidingsbureau ’s en bedrijven. Ga op zoek naar die ultieme baan, onderzoek uw mogelijkheden als ondernemer of vindt uw droomhuis in Spanje.

Healthcare Jobs Abroad

Ruim 30 internationale ziekenhuizen, zorginstellingen en wervingsbureau ’s zijn op zoek naar medische specialisten en verpleegkundigen – permanent of tijdelijk.

Contact Center Jobs Europe

Als u wilt werken in een dynamische internationale omgeving met doorgroeimogelijkheden en opleidingen, bezoek dan de diverse buitenlandse werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten die goed Nederlands spreken en voor een internationaal contact/callcenter willen werken.

Summer Jobs

Tijdens de EmigratieBeurs zoeken horeca- en toerismebedrijven gemotiveerd personeel voor entertainment-, dans-, acteer-, fitness-, sport- of recreatie-activiteiten in het buitenland.

Gastenboek

  • 30-04-2017 - ik wil belasting aangifte vullen maar het luk me niet...  lees meer
  • 30-04-2017 - Spoed!!! Vraag voor aangifte IB/VB 2016 over woning in buitenland...  lees meer
  • 28-04-2017 - Geachte heer / mevrouw,

    Mijn broer en ik kunnen juridische hulp...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2018 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel