Uw koophuis in Portugal vanaf euro 69.000

UW HUIS IN PORTUGAL VANAF € 69.000,-

Bent u toe aan een comfortabel en relaxed leven? Bent u de drukte in Nederland zat en wilt u meer rust en ontspanning? Wilt u genieten van wandelingen in de natuur in het meest groene deel van Portugal? Overweegt u een (tweede) huis te kopen in het buitenland? Maak dan kennis met ons unieke helping en sharing concept in Noord Portugal. U koopt al een nieuw huis vanaf € 69.000,-

Helping en sharing

Steeds meer mensen ervaren dat het niet nodig is om alles zelf te hebben. We zien initiatieven ontstaan waar mensen spullen met elkaar delen en daardoor ervaren hoe fijn het is om elkaar te helpen. Dit is de basis van het helping en sharing concept. U bent eigenaar van uw huis en deelt daarnaast bijvoorbeeld de grasmaaimachine, uw auto, fietsen, ladder etc met elkaar. Op deze manier heeft u minder kosten, ontstaat een gemeenschappelijk bezit en een gevoel van samen.

U kunt gewoon Nederlands met elkaar spreken en een beroep op elkaar doen als u het nodig heeft. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar overhad en je buurman of buurvrouw hielp. In deze link leest u meer over Helping & Sharing: http://www.easylivingportugal.nl/2016/06/17/wat-is-helping-sharing-binnen-het-woonproject/

Kennismakingsreis:

Om een beeld te vormen over het Easy Living woonproject, de sfeer en de omgeving bieden wij u een reis van drie dagen aan om eens vrijblijvend te komen kijken. Ga naar www.easylivingportugal.com en kom in contact met ons.

Op bovenstaande foto ziet u het uitzicht vanaf het bouwterrein.

Spreekt dit concept u minder aan en zoekt u een meer individuele oplossing? Easy Living Portugal beschikt tevens over een ruim aanbod aan bestaande koopwoningen in Portugal.

Met inspirerende groet,

Jack Bastiaansen
Easy Living Portugal

www.easylivingportugal.com

Adresgegevens:

Easy Living Portugal

Avendia Capitaoelisio de Azevedo

51-1 Arco de Baúlhe

48600-041 Cabeceiras de Basto

Portugal

Telefoon Nederland: 06-16449905

info@easylivingportugal.com

www.easylivingportugal.com

 

 

 

 

 

© 2012 - 2021 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel