Beursagenda 2021

Januari 2021 

Door steeds veranderende coronaregels in Nederland en daarbuiten worden de beursagenda's steeds weer aangepast. Dit is per januari 2021 de (voorlopige) agenda. We houden u op de hoogte van ontwikkelingen en mailen u de vrijkaarten op het moment dat de beurs definitief doorgaat.  

Een en ander betekent niet dat uw zoektocht naar een (tweede) huis in het buitenland nu ook moet stoppen. Bereidt u nu voor, lees alvast de buitenlands onroerend goed handboeken en beslis later.

Met de code NB kunnen leden van van onze nieuwsbrief/uitgever de Guide Lines handboeken met   15% korting bestellen

https://www.eenhuisinhetbuitenland.nl/c-2702948/landenpublicaties/

Vrijkaarten Second Home & Emigratiebeurzen 2021

Beurs

Locatie

Datum

Second Home Beurs

Maastricht (NL)

23 + 24 januari 2021

geannuleerd

Emigratiebeurs

 Houten (NL)

13 + 14 februari 2021

geannuleerd

Second Home Expo

 Gent (BE)

12 t/m 14 maart 2021

geannuleerd

Second Home Beurs

Utrecht (NL)23 tot 25 april 2021

Second Home Expo

Antwerpen (BE)29+30 mei 2021

 

U kunt aan ons doorgeven welke beurs/beurzen u wilt bezoeken. Ca. 2 weken voor de beurs ontvangt u dan een link om uw vrijkaarten te downloaden. Mail: guidelines@planet.nl (o.v.v. beurs van voorkeur)

Veel plezier op de beurs !

Overzicht Emigratie- & buitenlands onroerend goed handboeken

https://www.eenhuisinhetbuitenland.nl/c-2702948/landenpublicaties/

 


Wel of niet naar de Second Home Beurs ?

Vaak krijgen we de vraag of het nog wel zin heeft om naar een Second Home Beurs te gaan. “Alles” staat tegenwoordig toch op internet ? En inderdaad, je hoeft maar even te googelen en duizenden huizen verschijnen op je scherm.

Maar een huis is niet zomaar  een artikel dat je vandaag op Bol.com of Zalando bestelt  en morgen in huis hebt.

De aankoop van een huis in het buitenland vergt een langere en zorgvuldige voorbereiding.

Uw woonwensen en uw budget moeten op elkaar worden afgestemd om uiteindelijk van uw droomhuis te kunnen genieten. Ook juridische, fiscale en bouwtechnische begeleiding door deskundigen is een absolute must om niet in mogelijke valkuilen te vallen.

Daarbij komt, dat zoeken op internet een onpersoonlijke bezigheid blijft. Uiteindelijk wil je tijdens de oriëntatiefase toch wel een keer weten, welk makelaarsteam er achter een bepaalde website zit.

Hebben ze een kantoor in het buitenland of is het maar “gewoon” een “Facebook makelaar” die af en toe een huisje op facebook zet en probeert te profiteren van de aantrekkende onroerendgoedmarkt ?

Een bezoek aan de beurs biedt ook de mogelijkheid om seminars te bezoeken van professionele makelaars, juristen, fiscalisten en financiers.

Het kost u misschien wat (reis)tijd en reiskosten, maar u gaat met een schat aan informatie naar huis en een stap dichter bij de aankoop van uw huis in het buitenland.

Naar aanleiding van de gemaakte contacten op de beurs is het wellicht tijd om met de makelaar een aantal bezichtigingsafspraken te plannen in het land/regio van uw keuze.

Juridische, fiscale en financiële informatie-handboeken buitenlands onroerend goed

www.eenhuisinhetbuitenland.nl/c-2702948/landenpublicaties

© 2012 - 2021 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel