Webinar Nederlands-Portugese Kamer van Koophandel 22 juli 2020

Vorige Artikel 4 van 14 Volgende
€ 10,00 (inclusief 0% btw)
Aantal

2e sessie wordt gehouden op 22 juli  (vanaf 17.00 Nederlandse tijd)

Verhuizen naar Portugal - webinar

woensdag 22 juli 2020 vanaf 17.00 (Nederlandse tijd)

2 partners/deelnemers op hetzelfde e-mail adres hoeven zich maar één keer aan te melden/te betalen

 

Denkt u erover om naar Portugal te verhuizen of om een vakantiehuis aan te schaffen, om zo te kunnen genieten van de vele dagen zon, het heerlijke strand en de prachtige oceaan?

Wellicht is het dan een goed idee om mee te doen aan onze aankomende online informatie sessie, waarin u zich kunt informeren over belangrijke zaken bij het verhuizen naar Portugal. We hebben een aantal ervaringsdeskundigen uitgenodigd die vertellen over wat er allemaal bij komt kijken en waar u op moet letten.

De tweede sessie over 'Verhuizen naar Portugal' vindt plaats op woensdag 22 juli 2020 om 17.00 (Nederlandse tijd)  en zal worden gegeven via Microsoft Teams (voor wie hier niet mee bekend is: geen zorgen, we zullen een goede handleiding meegeven en op de dag zelf kunt u ook altijd assistentie krijgen via de helpdesk).

            

Bij deze webinar zullen specialisten zoals makelaars, advocaten en fiscalisten een korte presentatie houden, waarna er een gelegenheid zal zijn om vragen te stellen. Ook krijgt u kans om enkele persoonlijke verhalen van mensen die al langer in het land wonen te horen en kunt u ook hen vragen stellen. Onder andere de volgende onderwerpen zullen worden besproken: het aankoopproces van onroerend goed, fiscale en financiële zaken, zoals een hypotheek, het Non Habitual Residence (NHR) -programma, verzekeringen etc.

Agenda (voorlopig): Nederlandse tijd !

17:00Welkom en introductie van panelleden
17:05De juridische aspecten bij het kopen van een woning in Portugal (Advocaat Robert van der Velde, Antonio Marante & Matilde Ferreira Advogados)
17:15

Kopen in Portugal - Alles wat u moet weten (Pieter van Nuenen, Enjoy Portugal)

17:25Aantrekkelijk fiscaal regime voor Nederlanders die emigreren naar Portugal (Leendert VerschoorPwC)
17:35Verzekeren in Portugal (Sérgio Neves- Sérgio is net als alle andere sprekers ook Nederlandstalig, Neves Insurance)
17:45Persoonlijke verhalen van mensen die de stap al eerder hebben gemaakt (korte video).
18:00Vragen
18:15Einde Sessie

 

De webinars "Verhuizen naar Portugal" zijn ontworpen om in een kort tijdsbestek uw vragen te beantwoorden over het kopen van onroerend goed in Portugal en het emigreren op zich. Mocht u na de webinar nog vragen hebben die niet aan bod zijn gekomen, dan heeft u de gelegenheid om na afloop contact op te nemen met de experts. 

Deelnamekosten bedragen € 10,--  per persoon en inschrijving is verplicht. Per sessie kunnen maximaal 20 personen zich inschrijven. Mocht op de gegeven datum geen plek meer zijn, dan volgt er een tweede sessie. U wordt dan uitgenodigd voor een extra webinar op een andere datum.

Na uw inschrijving en betaling van de deelnamekosten ontvangt u een deelnamebevestiging van de Nederlands-Portugese Kamer van Koophandel + handleiding, zodat u deze webinar zo goed mogelijk kunt volgen. Op de dag zelf kunt u ook altijd assistentie krijgen via de helpdesk).

Heeft u nog vragen ?  Mail: guidelines@planet.nl

 

Gastenboek

  • 03-02-2019 - Graag wil ik de uitgever bedanken voor de geweldige service....  lees meer
  • 28-01-2019 - Ik heb een recruteringsbureau voor artsen in Frankrijk. En nu...  lees meer
  • 30-04-2017 - ik wil belasting aangifte vullen maar het luk me niet...  lees meer
Plaats een bericht
© 2012 - 2020 eenhuisinhetbuitenland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel